November 22, 2022 By 0

Az óra teljesen összehangolható Android és iOS operációs rendszeren működő készülékekkel Bluetooth és USB használatával. 14 999 Ft Tovább az üzletbe.

Az Activité Steel automatikusan csatlakozik a Health Mate nevű telefonos applikációval így egy részletesebb információt kaphat napjairól és.

. Withings GO vásárlás 14 999 Ft-tól. 25 290 Ft Az aukció vége. Withings GO további adatai.

A beépített automatikus aktivitásmérő segítségére lesz hogy többet mozogjon jobban érezze magát és pihentetőbb alvásban legyen része. A bárhol használható aktivitásmérő óra A Nokia Steel HR Önnel együtt mozog – az irodából az edzőterembe a medencébe vagy az éjszakába. A Withings Go kijelzője.

Az aktív fitness-eszközök kategóriába sorolt fitnesz-karkötő már inkább hasonlít egy órára szíja csatos és szélesebb illetve már egy egysoros egyszerűbb kijelzőt és gombot is kapott. Olcsó GO Okosórák aktivitásmérők árak akciók. Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül automatikusan feltölti a méréseket az okostelefonodra vagy táblagépedre és akár 8 ember adatait is képes egyszerre külön kezelni és szinkronizálni.

Samsung gear okosóra ára Samsung okosóra U8 okosóra. Withings Go e-ink aktivitásmérő sárga Jelenlegi ára. Ha megfordítod két gyorsan villogó zöld fénypontot is találsz rajta amivel a pulzusodat képes mérni.

A Nokia Activité Steel Fitnesz karkötő Fekete tökéletes választás mindenki számára. WITHINGS aktivitásmérő fitnesz karpánt Ügyes ajánlatok Kedvező vásárlási feltételek Rendelj jó áron az Extreme Digital-tól. Withings Scanwatch 38mm aktivitásmérő óra fekete.

Withings Steel HR 36mm WA03-36 vásárlás 53 990 Ft-tól. A Withitngs Move egy fejlett aktivitásmérő klasszikus óra megjelenéssel. A Withings Scanwatch 38mm – Fekete okosóra azok számára készült akik kedvelik a modern okoseszközöket.

Aktivitásmérő fitnesz karpánt Ügyes ajánlatok Kedvező vásárlási feltételek Rendelj minőségi termékeket jó áron az Extreme Digital-tól. A Withings Scanwatch a legigényesebb felhasználók számára kínál számos lehetőséget a fitnesz tevékenységek monitorozására és rögzítésére emellett a Withings Go aktivitásmérő is a vásárlók rendelkezésére áll. Withings Steel HR 36mm WA03-36 vélemények.

M3 fitnesz karkötő aktivitásmérő okosóra pulzus- és vérnyomásméréssel Jó lenne egy. M3 fitnesz karkötő aktivitásmérő okosóra pulzus- és vérnyomásméréssel Jó lenne egy óra. Rendeljen aktivitásmérőt vagy okosórát fitness karórát vagy pulzusmérő sportórát garanciával az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes személyes átvétellel szaküzleteinkben és csomagpontokra.

Okosóra vízálló ezüst Okosóra wifi Okosóra Withings Move Fehér Korall Okosóra x9 Okosóra Xiaomi Amazfit GTR GPS es Okosóra karpant Okosórához Okostelefon 2 sim Okostelefon 4GB. Olcsó Steel HR 36 mm WA 03 36 Okosórák aktivitásmérők árak akciók. Személymérleg a teljes körű testelemzéshez.

Amit a készülék a Withings Health Mate alkalmazáson keresztül szinkronizál. Withings Go e-ink aktivitásmérő. WITHINGS GO fitnesz karkötő sárga.

A Fitbit Charge 4 folyamatosan figyeli a pulzusodat tájékoztat a szívműködés zónáiról edzés közben és 20 különböző sportot mérhet és elemezheti az alvást. A Withings Move többek között a séta futás alvás úszás és sok más tevékenységet követ. Withings árak összehasonlítása okosóra okoskarkötő és kiegészítőik vásárlás tablet termékek ára válogass Withings boltok kínálatából.

WayGo Vino fekete okoskarkötő aktivitásmérő karkötő vérnyomásmérő lépésszámláló és pulzusmérő funkcióval. Ára 32 990 Ft-tól. Könnyen leolvasható e-papír kijelzővel rendelkező aktivitásmérő amely méri a napi tevékenységeket sétálás futás úszás valamint az alvási ciklust.

Fitnesz karkötő egyedi felszereltséggel. Kattints és vásárolj kedvező áron Withings okosóra okoskarkötő és kiegészítőik árak Válogass számos smartwatch bolt kínálatából. Ami az érzékelőket illeti a következőkkel szerelték fel.

Kiszállítás akár már másnapra szuper árak kényelmes és biztonságos online vásárlás. Ára 14 999 Ft-tól. Válogasson fantasztikus árú Okos és fitnesz karkötő ajánlatainkból.

50 méter mélységig vízálló beépített GPS-szel ellátott kényelmes érintés nélküli fizetést tesz lehetővé és egyetlen töltéssel akár 1 hétig is képes. Withings Move Timeless Chic. Nincs kijelzője de minden aktivitást részleteiben követhetünk az alkalmazásban.