M3 Fitnesz Okos Karkötő 10.000
May 12, 2022 By 0

M3 Fitnesz Okos Karkötő 10.000

M3 Sport okoskarkötő Készletkisöprés. Márkák széles választéka Fitbit HUAWEI Honor és sok más.


M3 Smart Fitness Okoskarkoto Pulzus Es Vernyomas Merovel Fekete Emag Hu

Válogasson fantasztikus árú Okos és fitnesz karkötő ajánlatainkból.

M3 fitnesz okos karkötő 10.000. FITBAND M3 PRO pulzusmérő okosóraokoskarkötő vérnyomásmérő sport és fitnesz okoskarkötő aktivitásmérő. 1 db USB töltő kivétel a FEKETE karkötőt mert ott magát az órát lehet USB töltőre dugni külön kábel NEM kell hozzá. Kijelzőjén kapunk információkat amely verőfényes.

A fitnesz okos karkötő tökéletes társ a mindennapokban. Óvja meg saját és családja egészségét az esztétékus és praktikus M3. Az értékek segíteni fognak az egészséges életmód elérésében.

Xiaomi Mi Band 3 fitnesz karkötő okos karkötőműbőr női szíjakkal 2. A Beépített vérnyomásmérő pulzusmérő EKG alvásmonitor segíti a fitneszkarkötő mérését amiket a telefonra küld. Nem véletlen hisz egy fitnesz karkötő könnyebb vékonyabb és a célnak sokkal jobban megfelel mint akár a legmenőbb.

Biztonságos választás és vásárlás. M3 Smart Fitness okoskarkötő pulzus és vérnyomásmérővel A fitnesz okoskarkötő tökéletes társ a mindennapokban. Méri az elégetett kalóriákat számolja a lépéseket rögzíti az alvásidőket és még sok más adatot felhasználva segít egy egészséges.

Android és iOS rendszerrel egyaránt kompatibilis. Viseld bárhol bármikor a stílusosan megtervezett aktivitásmérő d amely ösztönöz és hozzájárul az egészséges életmód odhoz. Okos karkötő – Aktivitásmérő M3 Termék Leírás.

M4 Fitnesz Okos karkötő Fekete termékünk most 3190 Ft-os áron elérhető. Okos karkötők és aktivitásmérők készleten. A karkötő kijelzőjén is mutatja a vérnyomás és pulzus adatokat.

Olcsó M 3 Okosórák aktivitásmérők árak akciók. 1 db okos karkötő. Lépésszámláló kalóriaszámláló megtett távolság pulzusmérés vérnyomásmérés véroxigénszint mérés multi-sport funkció kiválasztható testmozgások pontos idő és dátum kijelzés.

AZ M3 OKOSKARKÖTŐ MENÜRENDSZERÉBEN ELÉRHETŐ FUNKCIÓK. Vásárolj M3 okos karkötő – fekete terméket fantasztikus áron a TopMarkhu-n. Dobozos IP66 cserppálló M3 Band pulzus- vérnyomás- és véroxigénmérő bluetooth okoskarkötő szilikon szíjjal Android és iOS rendszerekhez lépésszámlálóval távolságméréssel elégetett kalóriaszámlálóval és sok más hasznos fitness és okos funkcióval.

Több sportmód választása miatt futóknak biciklizőknek is a legjobb választás lesz. Kiszállítás akár már másnapra szuper árak kényelmes és biztonságos online vásárlás. Fitness sport monitor – vérnyomás pulzus és véroxigén mérővel – Fekete.

Hihetetlen akciók egyedi termékek készletről a HetiOlcsohu -tól. M4 okos karkötő vérnyomás pulzus és véroxigén mérővel szilikon szíjjal. Egy okoskarkötő számtalan funkcióval amely hozzájárul az.

IPS 160 80 felbontású színes képernyőIP67 Vízálló azaz akár esőbe használható de úszásra nem alkalmasBeépített 90mAh akkumulátor Töltési idő. Dobozos IP66 vízálló M3 Band. Az óra töltéséhez pattintsa ki a műanyag szíjból óvatosan az órát és a mellékelt töltőre helyezve tudja azt feltölteni.

Ingyen szállítás 10000 Ft felett állandó akciók gyors kiszállítás. V5S okos karkötő fitness karpánt kék 6990 Ft 4790 Ft Az ár tartalmazza a 27 ÁFÁ-t. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból akár percek alatt.

Ez az okoskarkötő követi minden mozdulatodat méri a lépéseidet a megtett távolságot és az elégetett kalóriát de. Sosem késő egészséges életmódra váltani. 56 okos karkötő apróhirdetés Magyarország.

3 000 Ft. M3 Fitnesz Okos karkötő OLED kijelzővel Fekete termékünk most 2990 Ft-os áron elérhető. Okoskarkötővel a tudatos sportolásért.

A fitnesz karkötő vagy fitnesz pánt aktivitásmérő okosedző okoskarkötő nem vesztett népszerűségéből az utóbbi időben annak ellenére hogy az okosórák most már ugyanolyan ha nem nagyobb tudással rendelkeznek mint ezek a kis fitnesz kütyük. Aktivitásmérő karkötő okostelefonhoz Ismerd meg a szabadságot. HelloSmart M3 vásárlás 3 790 Ft-tól.

Válogass a Jófogáshu okos karkötő hirdetései között. Mint lépésszám megtett távolság elégetett kalória alvásminőség és sok más hasznos fitness és okos funkció. M3 Okos karkötő – pulzus és vérnyomásmérő funkciókkal 10.

Rendszeres kedvezmények és akciók Okos karkötők és aktivitásmérők. Ahogy felemeli a kezét a képernyő azonnal bekapcsol így nem szükséges semmilyen más mozdulatot elvégezni hogy mutassa az időt. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból akár percek alatt.


M3 Fitnesz Okos Karkoto Oled Kijelzovel Fekete Akcios Termekek


M3 Pro Okos Karkoto Shopshop


M3 Okoskarkoto Bemutato Filleres Xiaomi Mi Band 3 Klon Tesztarena Hu


M3 Plus Okoskarkoto Ar Tulajdonsagok Velemenyek Kinaibazis


M3 Fitnesz Okos Karkoto Oled Kijelzovel Fekete Akcios Termekek


M3 Okoskarkoto Sport Moddal Es Hosszu Uzemidovel Szurke Emag Hu


M3 Okoskarkoto Fekete Emag Hu


M3 Fitnesz Okos Karkoto Oled Kijelzovel Fekete Akcios Termekek


M3 Smart Fitness Okoskarkoto Pulzus Es Vernyomas Merovel Piros Emag Hu