Citrin Karkötő Férfiaknak
January 30, 2024 By 0

Citrin Karkötő Férfiaknak

Nettó ár3 200 Ft db. Bronzit ásvány karkötő választható méret 2090 Ft.


Pin On Karkotok

A citrin karkötő kiváló választás a Bika az Ikrek az Oroszlán a Szűz a Skorpió illetve a Bak csillagjegyek szülöttjeinek.

Citrin karkötő férfiaknak. Pénzfogó ásvány karkötő. Bőr regenerálására Citrin karkötő Depresszió ellen Emésztőrendszer Energia Karkötők Macskaszem karkötő Méregtelenítés Önbizalom növelése Pajzsmirigy Szem problémák ellen Szerencseköveksiker Szív problémák ellen Tüdő gyógyítása Vesebetegségek ellen Címkék. A karkötő kapocs nélkül kb.

Kosárba teszem Kívánságlistára Összehasonlítás. Webshopunk elsősorban borostyán vagy borostyánkő ékszereket forgalmazA kövek ezüstbe vannak foglalva vagy ezüsttel vannak szerelveFülbevaló gyűrű medál nyaklánc gyöngysor karkötő ametiszt gránát igazgyöngy topáz arany ezüst. Az Ametiszt segít érzelmileg kiegyensúlyozottnak lenni.

Anita ékszer kézzel készített saját termék Jutalompont. Két ezüst színű Buddha-fej fogja közre megerősítve szerencsehozó tulajdonságait. A karkötők hossza 20-22 cm a szemek gumira vannak fűzve melyeknek mérete 8.

Ennek eredménye decens és masszívabb minták sárga és fehér arany színekben. A férfi karkötők kollekciójának létrehozása során leginkább arra fókuszáltunk hogy praktikusak legyenek a napi viseletnél. 16-17 cm 3 890 Ft S18 cm-185 cm M19-195 cm L20-205 cm XL21-215 cm XXL22-225 cm 4 040 Ft XXXL23-24 cm 4 090 Ft.

Kitűnő a depresszió a félelmek és a fóbiák legyőzéséhez. életörömöt közvetít javítja az önkifejezést támogatja depresszió felszámolását. Amennyiben extra nagy vagy extra kicsi karkötőre lenne szüksége kérjük írja be a megjegyzésbe.

8 mm átmérőjű gondosan válogatott gyöngyökből fűzött karkötő férfiaknak. Felfúvódás teltségérzet gyomorgörcsök gyomorhurut esetén bátran lehet alkalmazni. Intim mosakodás Visszér kezelése Aranyér Porcerősítők komponens Vitamin 50 éven felül Vitaminok férfiaknak vitaminok cukorbetegeknek Vitaminok felnőtteknek Ásványi Ca Mg Se Zn.

Macskaszem ásvány karkötő választható méret 1790 Ft 2590 Ft. Szerelem bevonzó karkötő férfiaknak. Ha nem választ méretet átlagos 18-20 centiméteres karkötőt postázunk.

Lodolit ásvány karkötő választható méret 1890 Ft 2690 Ft. Lávakő hegyikristály és larvikit ásvány karkötő férfiaknak 2090 Ft. 1 259 190 Ft.

Botswana achát ásvány karkötő választható méret 2590 Ft 3990 Ft. A citrin karkötő nem csak a mindennapokat tudja bearanyozni a bőséggel hanem a megjelenést is sokkal ragyogóbbá élettel telibbé tudja varázsolni. Fáradság ellen nagyon jótékonyan hat.

Aranysárga színű citrin ásvány karkötők gumira. Apatit és K2 ásvány karkötő férfiaknak 3390 Ft. Citrin ásvány hatása röviden.

A szemcse forma kedvelőinek. Az áttetsző citromsárga citrint igazi szerencse- és bőséghozó ásványnak tartják. Llanit ásvány karkötő választható méret 2890 Ft 3490 Ft.

Aventurin ásvány karkötő választható méret 1490 Ft 1890 Ft. 8mm Barna Bordó Citrin Macskaszem Napfonat csakra Sárga. Erősíti az idegeket egyensúlyban tartja a hormonokat.

A karkötők erős gumis damilból készültek. Leggyakrabban türizt lávakövet onixot mohaachátot tigrisszemet használunk a férfi karkötők elkészítéséhez. A citrin a gyomor és a belek problémáin segít.

Kérjük a lenyíló listából válassza ki a szükséges méretet. 3 200 Ft db. A férfiak is egyre gyakrabban hordanak ávány karkötőt Szerencsére rengeteg olyan ásvány van amelyek színvilága és hatása megfelel a férfiak igényeinek.

Férfi ásvány karkötő matt Ónix – matt Tigrisszem – Lávakő 12 mm. Mint ahogy a legtöbb ásvány a citrin is ékszerként tudja kifejteni leginkább a jótékony hatásait. Csökkenti a koleszterinszintet segíti a szervezet méregtelenítési és tisztulási folyamatait.

Citrin Meleget és energiát ad védi a környezetet a negatív energiáktól. Tigrisszem hematit kövekből készült henger golyó kocka formák felhasználásával fűzött karkötők férfiaknak számára. 6 mm-es karkötő kínálatunk.

Férfi ásvány karkötő matt Ónix – matt Tigrisszem – Lávakő 8 mm. Még bővebben mindezekről a bbhshophu oldalon is olvashat a rendelés véglegesítése előtt. Arany obszidián ásvány karkötő választható méret 2490 Ft 2990 Ft.

Hatással van a hasnyálmirigyre és cukorbetegség esetén is hasznos. Férfi ásvány karkötő matt Ónix – matt Tigrisszem – Lávakő 6 mm. A Citrin minden téren vonzza a bőséget.

10 mm-es karkötő kínálatunk. A citrin egyesek szerint a gazdagság köve mivel vonzza a pénzt. A gazdagságot hozó kövek közé tartozik vonzza a sikert.

Citrin szemcse féldrágakő karkötő a Ásvány ékszerek kategóriában. Karneol karkötő ametiszt – gyöngy kombinációval. Viselésük ráadásul rendkívül alkalmas társasági eseményeken is.


Hegyikristaly Onix Feldragakoves 8 Es 10 Mm Es Ferfi Shamballa Karkoto Jewelry Necklace Shamballa


Szerencsehozo Ketsoros Shamballa Asvany Karkoto Tigrisszem Citrin 6 Mm Beaded Bracelets Bracelets Mens Bracelet


Fekete Ferfi Regaliz Karkoto Design 10 Accessories Fashion Belt


Ferfi Asvany Karkoto Matt Onix Matt Tigrisszem 8 Mm Beaded Bracelets Bracelets Mens Bracelet


Teknos Csipke Ko Es Jaspis Vegyes Asvany Karkoto Beaded Bracelets Mens Bracelet Accessories


Aktivitas Es Uj Remeny Vegyes Asvany Karkoto Bracelets Mens Bracelet Beaded Bracelets


Szintetikus Macskaszem Asvany Karkoto Beaded Bracelets Necklaces Bracelets Bracelets


R M Ekszer Tunder A Holdon Zold Jaspis Asvany Karkoto Beaded Bracelets Beaded Necklace Jewelry


Vedelem Citrin Karkoto Asvany Ekszerek Womanic