Védelmező Kéz Karkötő
January 23, 2024 By 0

Védelmező Kéz Karkötő

Stabilitást ellenálló képességet kiegyensúlyozottságot biztosít. Kézzel készített védelmező karkötő.


Csiszolt Onix Es Rozsaarany Hematit Karkoto Korallkata Meska Hu Beaded Bracelets Bracelets Mens Bracelet

Védelmező karkötő KIEMELT A karkötőben lévő ásványokat úgy állítottam össze hogy a drágakövek erejét jótékony rezgését kihasználva védje óvja viselőjét.

Védelmező kéz karkötő. Pamut Vastagság15mm A karkötő mèrete a megkötő rész nélkül èrtendő. Megvéd a babonákkal szemben. A bal kar és kéz a kapás fogalmához kapcsolódik a jobb kar és kéz pedig az adás erejét foglalja magába.

Hamsa kéz vagy Fatima keze. Kabbala védelmező karkötők A piros fonal szimbolikusan a védelmező ősanyát jelképezi aki megvéd a gonosztól irigységtől féltékenységtől veszélytől. Védelmező kéz Isten keze karkötők Fatima keze is.

Csökkenti a befolyásolhatóságunkat növelve így az önbizalmunkat. A karkötő S925 minőségű igaz ezüstből készült és a kéz csillogó cirkónia kövekkel díszített. A piros fonal szimbolikusan a védelmező ősanyát jelképezi aki megvéd a gonosztól irigységtől féltékenységtől veszélytől.

A piros fonal szimbolikusan a védelmező ősanyát jelképezi aki megvéd a gonosztól irigységtől féltékenységtől veszélytől. Barna Achát karkötő Hamsa kéz medállal. Eszerint a negatív energiák is a test bal oldalán áramlanak be.

Védelmező ametiszt karkötő hamsa kéz medállal 4890 Ft 3912 Ft A BBH Inspiration termékek egyedi tervezésű kizárólag kézműves technikával előállított kiváló. Fatima – Mohamed próféta lánya volt Hematit Hamsa kéz karkötő. Hamza Hamsza keze védelmező szimbólumként ismert mely a nőket védelmezi.

Kétszeres funkciója van megvédi viselőjét mások irigy tekintetétől. A zsinór végén gyöngyök vannak – az ördög fekete szemei. A nyugati kultúrában gyakrabban a Fatima keze elnevezést használják.

A vörös fonal karkötőt a bal csuklón viseljük. Oltalom szilárdság védettség szellemi összeszedettség érettség. A BBH Inspiration termékek egyedi tervezésű kizárólag kézműves technikával előállított kiváló minőségű alapanyagokból készült design ékszerek.

Angyalságok szívvel lélekkel. A vörös fonal egy védelmet nyújtó eszköz melyet a kabbalista tanítók hoztak be a köztudatba. 4490 Ft 3592 Ft.

A vörös fonal karkötőt a bal csuklón viseljük. A Fatima keze szimbólumot a védelmező kéz. Piros fonott védelmező karkötő Anyaga.

1 990 Ft Az aukció vége. Hamza Hamsza keze védelmező szimbólumként ismert mely a nőket védelmezi. Mind testi mind lelki védelmet nyújt viselőjének.

Előrevisz az időben bepillantást enged a jövőbe. 2020-04-17 2106 Türkiz hatásai – Rangits Márta által alapított kézműves ékszerkészítő webáruház azaz RMékszer egy alkotói összefogás melyet 20 alkotóval közösen építünk. A zsinór segítségével állítható hosszúság.

Mind testi mind lelki védelmet nyújt viselőjének. Az ezüst Fatima keze hamsa karkötőnket azoknak a vásárlóknak ajánljuk akik szeretik a védő szimbólumokat a védelmező ékszereket melyek oltalmaznak a negatív hatásokkal szemben a szemmel verés ellen. Kézben tartva alkalmazható régi fájdalmak és bánat gyógyítására.

Ékszereink között válogathatsz fülbevaló karkötő nyaklánc gyűrű medál bokalánc szett bross könyvjelző ékszertartó és egyéb. Alkalmazható szemre üreges szervekre gyomor belek hólyag anyaméh stb véredényekre kötőszövetekre bőrre és a nyálkahártyára. Karkötő piros színű fonott zsinórból amelynek a középső részén Fatima védelmező keze található.

Védelmező ezüst női karkötő Isten kezével és a Keresztény kereszttel. Az ónix egy védelmező kő amely a negatív energiák ellen véd. FATIMA KEZE Védelmező Minimàl karkötő Fatima keze25x27mm Mérete állítható Jelentése.

Csökkenti a befolyásolhatóságunkat növelve. Hamsa kéz Fatima keze Jelenlegi ára. A karkötő S925 minőségű igaz ezüstből készült és a kéz csillogó cirkónia kövekkel díszített.

Mind testi mind lelki védelmet nyújt viselőjének. Valamint ónix ásvány gyöngyöket is találsz a karkötőben amit védelmező kőként is hívnak véd negatív energiák ellen. Eredeti arab neve Hamsa ötszörös.

Ez a tulajdonsága hasznos a lelki traumák oldására. A leggyakoribbak a különböző geometrikus formák mint a kör és a kereszt de vannak állatok is melyeknek védőerőt tulajdonítanak. Közel-keleti eredetű általános védelmező jelkép.

Védelmező ezüst női karkötő Isten kezével és a Keresztény kereszttel. Ugyanígy a különböző testrészek – ilyen elsősorban a kéz és a szem – is elháríthatják a bajt miközben szerencsét és egészséget varázsolnak a házba. Sárga ónix unisex karkötő.

Védelmező fosszília pasztel azúr jáde karkötő hamsa kéz medállal. Teljes átmérője 16 cm.


Ezust Szinu Hamsa Vedelmezo Nyaklanc Szerencsehozo Ekszer Classic Jewelry Gold Rhinestone Pendant Chunky Chain Necklaces


Arany Szinu Kulonleges Vedelmezo Hamsa Bizsu Nyaklanc Charm Bracelet Jewelry Bracelets


7 Csomos Vedelmezo Kabbala Karkoto Es Buddha Fejes Vedelmezo Kabbala Karkoto


Het Csomos Voros Vedelmezo Kabbala Karkoto Klasszikus Kabbala Ajandek Kikoto Horgonyos Kabbala K Personalized Items Wristlet


Szines Tibeti Buddha Amulett Csakra Bizsu Karkoto Vedelmezo Buddha Karkoto Gombokkel Buddha Fejjel Rugalmas Gombok Merete Kb 0 8c Amulett Karkoto Ekszerek


Aromaterapias Lavakoves 7 Csakra Karkoto Alita Asvany Eksz Beaded Bracelets Jewelry Bracelets


Hamsa Rodokrozit Holdko Rozsakvarc Dragako Karkoto Asvanykarkoto Meska Hu Beaded Bracelets Jewelry Beaded


Szerelem Asvany Karkoto Jade Rozsakvarc Beaded Bracelets Jewelry Bracelets


Vedelmezo Voros Fonal Kabbala Karkoto Fekete Hematit Asvannyal Www Twistedcords Hu Mens Bracelet Leather Bracelet Rope Bracelet